Werkwijze

Hoe komt een muurschildering tot stand?
Na het eerste contact via mail of telefonisch, is het in sommige gevallen al meteen duidelijk hoe de muurschildering eruit komt te zien. In dat geval wordt er een prijsopgave gemaakt en kan er een indien gewenst een datum gepland worden om de muurschildering te realiseren.

In andere gevallen is het wenselijk om van te voren eerst een tekening te maken met alle gewenste figuurtjes en/of achtergrond, naam etc. Deze tekening wordt dan samen met de prijsopgave per mail verstuurd.

Het is mogelijk om zelf één of meerdere afbeeldingen aan mij door te sturen zodat ik ze in het ontwerp kan verwerken.

Ik neem alle materialen zelf mee, incl. afdekmateriaal. De verf die ik gebruik, is op waterbasis en geeft vrijwel geen geur af. Ook is de verf zeer snel droog en daarna watervast.

De meeste muurschilderingen zijn binnen 1 á 2 dagen klaar, meestal afhankelijk van het aantal figuurtjes. Voor uitgebreidere muurschilderingen met veel figuren of dieren bv. worden in overleg  meerdere dagen ingepland.

Het aanvragen van een prijsopgave is uiteraard vrijblijvend en geplande schilderdata kunnen tot een dag van te voren kosteloos worden geannuleerd.

Mocht het overigens zo zijn dat de kinderen  (na hopelijk vele jaren!) “uit de muurschildering zijn gegroeid”, dan kan de schildering gemakkelijk met 1 of 2 lagen muurverf overgeschilderd worden.

Interesse in een muurschildering?  Neem contact op voor meer informatie en/of een prijsopgave.

Ik maak uitsluitend muurschilderingen in de regio Limburg, vermeld dus ook even je woonplaats.